Pomoc - Subskrypcja Premium
Witamy w rodzinie Babysits! 🏠 Możesz łatwo przejść na subskrypcję Premium na stronie aktualizacji do Premium na naszej stronie internetowej (po rejestracji) lub bezpośrednio przez aplikację Babysits.
Prawdopodobnie zalogowano się na inne konto niż to, które zostało uaktualnione. Może się to łatwo zdarzyć, jeśli rejestracja odbyła się zarówno za pomocą adresu e-mail, jak i konta na Facebooku, w Google lub Apple. 💡 Poszukaj wysłanej przez nas wiadomości e-mail z potwierdzeniem płatności: adres e-mail, na który ją wysłano, jest przypisany do Twojego konta Premium. Wyloguj się, a następnie zaloguj ponownie za pomocą tego adresu e-mail. Jeśli nie możesz znaleźć tej wiadomości, skontaktuj się z nami, a pomożemy Ci.
Możesz anulować subskrypcję Premium w dowolnym momencie na stronie Premium. Jeśli subskrybowałeś przez App Store lub Google Play, prosimy o anulowanie bezpośrednio przez te platformy. Po anulowaniu nadal będziesz mieć dostęp do usług premium do końca bieżącego okresu.
Absolutnie! 🌟 Nawet po zakończeniu subskrypcji możesz kontynuować wszystkie swoje dotychczasowe rozmowy. Świetna wiadomość - możesz również odpowiadać na nowe wiadomości od opiekunek do dziecka całkowicie za darmo.
Możesz zaktualizować swoją metodę płatności, przechodząc do sekcji Premium na swoim koncie i klikając przycisk 'Zaktualizuj metodę płatności'.
Tak. W ciągu 14 dni od rozpoczęcia subskrypcji Premium możesz użyć opcji "rezygnacja z umowy" w swoim koncie, aby ją zakończyć. Jeśli nie zaplanowano spotkania lub rezerwacji, otrzymasz pełny zwrot; jeśli tak, zachowujemy opłatę w wysokości 80% miesięcznej subskrypcji i zwracamy resztę. Potwierdzenie otrzymasz e-mailem. Aby jedynie zatrzymać przyszłe płatności, użyj opcji "Anuluj subskrypcję". W przypadku subskrypcji kupionych przez Apple lub Google Play zastosowanie mają ich zasady zwrotu.